Чому 95% постачальників води 18.9 л. не миють бутлі?

Найкращі компанії Києва: Аляска, Аквамаркет, Україночка, Кадацька, СV, Росяна, Хвиля Здоров'я, Небесна Криниця, Еталон.

Екскурсія по заводу

Отже, ось він завод - красень, завод - легенда, який знаходиться в самому центрі Києва і ось вже більш 50 років створює для декількох поколінь смак свята. Крім цього, тут видобувають і очищають воду, яка за своїми властивостями, визнана водою Premium класу. Не дарма, вона рекомендована МОЗ України для продажу в шкільних буфетах.

Але перш, ніж ми почнемо свою подорож по цехам цього підприємства, давайте для початку розберемося: а що, власне, ми хочемо тут побачити? І не менш важливе питання: «А для чого нам, взагалі потрібна ця екскурсія?»

Швидше за все, тільки 5% з тих, хто зараз тут знаходиться, цікавляться суто обладнанням, а всі інші, - це наші дорогі покупці, які хочуть БАЧИТИ де і як розливають воду, яку вони п'ють. Так ось, наша мета не просто ПОКАЗАТИ, де і як, а ще й пояснити: ЧОМУ саме так, а не як-небудь інакше.

Що ж, перш ніж, ми почнемо свою розповідь, то покажемо вам дві книги:

1. «Гігієна» посібник для студентів ВНЗ
2. «Мікробіологія» посібник для студентів та учнів ВНЗ

Вибір книг, говорить сам про себе. Воду зі свердловини зіпсувати складно, а ось перетворити «живу» в «мертву», - це якраз і буде темою нашої екскурсії.

Так склалося, що воду ми доставляємо в багаторазової тарі - бутель 18,9 л. Це і практично і зручно. Але, коли ця тара приїжджає до нас на завод, тут ми її якраз і будемо розглядати як «ахіллесову п'яту» ... Логічне запитання - «Чому?» - Все дуже просто. Якщо цей бутель НЕ буде оброблений відповідним чином, то свіжа «жива» вода потрапить в ємність, яка з легкістю перетворить її в «мертву», а можливо навіть і смертельно небезпечну ...

Якщо в бутель просто наливати воду, і робити це не обробляючи бутель зсередини, то всередині цієї ємності поселяється цілий ряд бактерій, які, м'яко кажучи, не корисні для людини (Vibrio cholerae, Salmonella, Aeromonas hydrophila, Shigella і ін.)

Я навіть не кажу про тих, кричущих випадках, коли недобросовісні клієнти використовують бутель для якихось своїх цілей. Так що, думаю зараз, ви починаєте розуміти, чому саме така величезна і професійне увага приділяється на нашому заводі процесу очищення і підготовки бутлів до наливу.

Машина з підготовки та розливу води МКС 1400 якраз і була сконструйована з урахуванням всіх вимог САН ПІН, а найголовніше - як раз тут і будуть дотримуватися всіх заходів, для того, щоб бутель не став «вбивцею» води. Ось і стануть в нагоді нам знання з вищезазначених книг і не тільки цих. Грунтуючись на глибоких знаннях з мікробіології, біології, хімії та фізики, ми вибудовували цю багатоступеневу (13 станцій) систему дезінфекції бутлів.

Лужний розчин, яким обробляється бутель на перших станціях машини, - знищення бактерій, а також їх цист. Наступний етап - це обробка кислотним розчином, який по-перше нейтралізує луг, а по-друге «добиває» бактерії, чутливі до кислого середовища. При всьому при цьому, обробка відбувається при t = 70 ° С. Це саме той температурний режим, який максимально ефективний для повноцінної дезинфекції бутля.

І тільки після цього, йде цілий ряд станцій, де під великим напором, вимиваються залишки кислоти. Незважаючи на те, що весь процес проходив численні перевірки на безпеку, все одно, кожна партія, в обов'язковому порядку, проходить контроль заводської лабораторії.

Тому, ми не просто з радістю проведемо вас у нашому заводі, а й з гордістю покажемо наочно: де і як ми досягаємо того високого рівня, який прийнято називати PREMIUM клас. І, відповідно, кожен сертифікат, який ми вам надаємо, - це є результат дуже серйозної і відповідальної роботи професіоналів.

Ми завжди, з радістю, відповімо на всі ваші запитання про наш виробництві. І головне, нам не соромно дивитися людям в очі.

Замовте воду Преміум класу
в стерильних бутлях
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом 15 хвилин